EigenBeheer.com HOME Over EigenBeheer.com Contact Algemene voorwaarden
dé oplossing voor een pensioen op maat
Onze filosofie

Uitklappen     No nonsense
Inklappen     No nonsense

Waarom werkzaamheden uitbesteden als u het zelf ook kunt? Bij ons krijgt u de keuze om het zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren.


Uitklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost
Inklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost

Sommige ondernemers zien het pensioen hoofdzakelijk als een korting op de vennootschapsbelasting. Wij zien het als een voorziening voor uzelf en uw nabestaanden om te zijner tijd een verzorgd leven te kunnen (laten) leiden. Dat levert nu uiteraard een aftrekpost op, maar wij zijn als pensioendeskundigen meer geïnteresseerd in uw oudedag en de verzorging van uw nabestaanden. Onze nadruk ligt dus meer op het afdekken van de risico′s dan op een zo hoog mogelijke aftrek.


Uitklappen     Heldere, scherpe tarieven
Inklappen     Heldere, scherpe tarieven

Voor alle diensten die we op de internetsite aanbieden gelden vaste prijzen, zonder bijkomende kosten. Als u andere wensen heeft krijgt u van ons tevoren een prijsopgave.


Uitklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook
Inklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook

De meeste ondernemers delen het liefst zelf hun tijd in. Dat geldt voor u en ook voor ons. Daarom werken wij volledig digitaal. Vragen beantwoorden we binnen 48 uur per email (uitgezonderd feestdagen en weekenden) en uw opdracht is gegarandeerd binnen 3 weken door ons afgehandeld. Redden we deze deadlines niet? Dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.


Contact.com


U kunt mij met al uw vragen bereiken via Info@EigenBeheer.com.

Komen we er per e-mail niet uit of belt u liever? Dan ben ik te bereiken op telefoonnummer 06-29022912.

Voor algemene vragen kunt u ook eens kijken bij veel de veelgestelde vragen. Stuur ons een e-mail wanneer u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden.

Bent u ontevreden over de dienstverlening of heeft u een klacht? Maakt u dit alstublieft per e-mail of per post kenbaar met een duidelijke omschrijving van de klacht. U ontvangt binnen 7 werkdagen uitsluitsel.

EigenBeheer.com is onderdeel van Steenhoven Consultancy B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30250152. Ons postadres is Paltzerweg 187, 3734CK in Den Dolder.
BTW-nummer: NL 8201.95.339.B01