EigenBeheer.com HOME Over EigenBeheer.com Contact Algemene voorwaarden
dé oplossing voor een pensioen op maat
Onze filosofie

Uitklappen     No nonsense
Inklappen     No nonsense

Waarom werkzaamheden uitbesteden als u het zelf ook kunt? Bij ons krijgt u de keuze om het zelf te doen of het door ons te laten uitvoeren.


Uitklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost
Inklappen     Pensioen is een inkomensvoorziening, geen aftrekpost

Sommige ondernemers zien het pensioen hoofdzakelijk als een korting op de vennootschapsbelasting. Wij zien het als een voorziening voor uzelf en uw nabestaanden om te zijner tijd een verzorgd leven te kunnen (laten) leiden. Dat levert nu uiteraard een aftrekpost op, maar wij zijn als pensioendeskundigen meer geïnteresseerd in uw oudedag en de verzorging van uw nabestaanden. Onze nadruk ligt dus meer op het afdekken van de risico′s dan op een zo hoog mogelijke aftrek.


Uitklappen     Heldere, scherpe tarieven
Inklappen     Heldere, scherpe tarieven

Voor alle diensten die we op de internetsite aanbieden gelden vaste prijzen, zonder bijkomende kosten. Als u andere wensen heeft krijgt u van ons tevoren een prijsopgave.


Uitklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook
Inklappen     Uw tijd is kostbaar, die van ons ook

De meeste ondernemers delen het liefst zelf hun tijd in. Dat geldt voor u en ook voor ons. Daarom werken wij volledig digitaal. Vragen beantwoorden we binnen 48 uur per email (uitgezonderd feestdagen en weekenden) en uw opdracht is gegarandeerd binnen 3 weken door ons afgehandeld. Redden we deze deadlines niet? Dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.


Contact.com


Door het grote aan tal vragen en reacties geeft Eigenbeheer.com er de voorkeur aan te werken via internet en uw vragen per e-mail te beantwoorden. Dit is efficiënt, omdat we gemaakte afspraken dan niet meer hoeven bevestigen en de ervaring leert dat er minder interpretatieverschillen ontstaan. Natuurlijk zijn wij ons er terdege van bewust dat wij hiermee mogelijk een drempel opwerpen. Wij reageren dan ook gegarandeerd binnen 48 uur op e-mail (uitgezonderd feestdagen en weekenden). Als we uw e-mail toch later beantwoorden, dan krijgt u automatisch 10% korting op uw factuur.

Komen we er per e-mail niet uit of belt u liever? Dan zijn wij tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 030-8779289.

Voor algemene vragen kunt u ook eens kijken bij veel de veelgestelde vragen. Stuur ons een e-mail wanneer u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden.

U kunt ons met al uw vragen bereiken via Info@EigenBeheer.com.

Bent u ontevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Maakt u ons dit alstublieft per e-mail of per post kenbaar met een duidelijke omschrijving van de klacht. U ontvangt binnen 7 werkdagen uitsluitsel.

EigenBeheer.com is onderdeel van Steenhoven Consultancy B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30250152. Ons postadres is Paltzerweg 187, 3734CK in Den Dolder.
BTW-nummer: NL 8201.95.339.B01